over gastouder Lyndsay

Welkom bij Gastouderopvang Lyndz! Mijn naam is Lyndsay Rijsdijk en ik ben 26 jaar. Mijn gastouderopvang bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Ommoord. Ik ben een liefdevolle en zorgzame gastouder met een luisterend oor. In een vrolijke en veilig ingerichte omgeving vang ik met veel plezier uw kind op! 

 

Van jongs af aan wist ik dat ik héél graag iets met kinderen wilde gaan doen. Tijdens mijn opleiding Helpende Zorg & Welzijn heb ik stage gelopen bij diverse kinderdagverblijven en gewerkt in de gehandicapten- en ouderenzorg. Ik beschik over een kinder-EHBO en uiteraard een VOG. Na mijn opleiding wist ik het zeker: ik wil mijn eigen gastouderopvang starten! 

 

In korte tijd is de benedenverdieping van het huis, wat voorheen een garage was, volledig omgebouwd tot een volwaardige kinderopvang met een keuken, speelhoek en een grote slaapkamer. Door de aangrenzende tuin, kinderboerderij en de grote speeltuin in de buurt kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen. Ik werk samen met bureau All Kidz Nederland  (LRKP-nummer 104891245).

 

Zelf vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich prettig en geborgen voelen. Om een goede band op te bouwen, is het belangrijk dat kinderen minimaal twee keer per week aanwezig zijn. 

 

Wil je meer informatie? Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken.